Izvor:
06.08.2017 u 02:45
0

KREĆE INSPEKCIJA: U ovoj beogradskoj opštini počinju da kontrolišu ko neracionalno troši vodu!

Prema njegovim rečima, kako bi obezbedili vodu svim građanima danas je na terenu bilo sedam cisterni sa vodom i to dve opštinske i pet koje je poslao grad.

Predsednik Gradske opštine Barajevo Slobodan Adamović izjavio je da će svi inspektori ove opštine zajedno sa Komunalnom policijom kontrolisati tokom večeri i noći da li pojedini građanizalivaju bašte i pune bazene vodom za piće.



– Nažalost, pojedini građani i pored svih naših apela nastavljaju da zalivaju bašte i pune bazene sa vodom za piće i tako direktno ugrožavaju svoje komšije koji žive u višim delovima opštine ili na višim spratovima koji imaju slabiji pritisak ili ostaku povremeno bez vode – istakao je Adamović.

Prema njegovim rečima, kako bi obezbedili vodu svim građanima danas je na terenu bilo sedam cisterni sa vodom i to dve opštinske i pet koje je poslao grad.

– Ipak, više ne možemo da tolerišemo bahato ponašanje pojedinih građana koji nemilice troše vodu a njihove komšije koje žive par ulica dalje zbog toga ostaju bez nje. Tokom čitave noći opštinski i gradski inspektori kao i Komunalna policija obilaziće teren i kažnjavati one koji vodom za piće zalivaju bašte i pune bazene – rekao je predsednik gradske opštine Barajevo Slobodan Adamović.

Vanredne kontrole biće organizovane tokom večeri i noći u podavalskim selima.

Takođe kontrola će se obavljati i u Vinči i Leštanima u opštini Grocka.

Sistem vodosnabdevanja u Beogradu i danas kada su ekstremno visoke temperature je stabilan, saopštili su ranije danas iz preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija", ali su pozvali građane prigradskih naselja na racionalno ponašanje, kako viši delovi tih naselja ne bi imali problema sa snabdevanjem vodom.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter