Izvor:
07.08.2017 u 19:11
0

NA POGREŠNU SE PEKARKU NAMERAČIO: Radnica iz Bora nalupala pijanog razbojnika (17) i izbacila ga napolje!

Prilikom pokušaja pljačke pekare u Boru, maloletni D.P. (17), umesto plena, od radnice je dobio batine, a od policije prijavu zbog razbojništva u pokušaju.

D.P. je, naime, u vidno, pijanom stanju, ušao u pekaru, podigao majicu, tako da se vidi drška od pištolja, za koji se kasnije ispostavilo da je lažan. Od radnice je tražio da mu odmah preda plen, "inače će je ubiti".

– Međutim, radnica se maloletniku obratila rečima: "Koga ti misliš da će da uplašiš, pijana b…." – kaže izvor iz policije i dodaje:

– Nakon toga, izašla je ispred pulta, lupila momku dva šamara i izbacila ga napolje iz pekare.

Prolaznici, koji su se zatekli na licu mesta, odmah su pozvali policiju, koja je brzo stigla na lice mesta i ubrzo pronašla D.P. Protiv njega je, u redovnom postupku, podneta prijava zbog razbojništva u pokušaju.

Radnica u pekari nije želela da priča sa medijima, rekavši da "ne vidi čemu tolika pompa".

– Klinac je bio pijan. Bolje da sam ga nahranila, nego što sam ga nalupala – kratko je rekla neustrašiva radnica.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter