Izvor:
10.08.2017 u 12:20
0

I DANAS PAKLENI DAN: Temperatura do 40 stepeni!

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo.

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata, u Podunavlju i Pomoravlju ujutru i pre

podne povremeno i jak, jugoistočni i istočni.

Najniža temperatura biće od 16 do 25 stepeni, najviša od 36 do 40 C.

U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, ujutru i pre podne povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 25 C, najviša oko 38 C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, sutra će biti sunčano i veoma toplo uz slab i umeren, u kosavskom području povremeno i jak jugoistočni vetar i maksimalnu temperaturu u većini mesta od 37 do 40 C. U petak krajem dana i tokom noći ponegde u zapadnim i severnim predelima kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U subotu osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom po podne i uveče. Lokalno se očekuje veća količina padavina. U nedelju promenljivo i osetno svežije, mestimično sa kišom ili pljuskovima.

Zatim uglavnom suvo, sa temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter