Izvor:
10.08.2017 u 17:58
0

GLEDAJTE EMISIJU „ŽENSKI SAVETI“: Naučite kako da napravite dečiji šator i zdrav i ukusan ručak za celu porodicu!

SUBOTA, U 13:10 NA HAPPY TELEVIZIJI – „ŽENSKI SAVETI“ – Tinja, Hana i Oleg su sa nama pravili dečiji šator! Jovana Milekić vas savetuje kako da napravite zdravu i ukusnu salatu! A za vas pravimo i škampe u susamu sa dva sosa!
I ove subote 12. 08. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.
U gostima su nam bili drugari Tinja, Hana i Oleg koji su vam pokazali kako i vi možete kreativno da provedete vreme sa svojim mališanima, tako što ćete ih obradovati pravljenjem dečijeg šatora.
Sa bikini fitnes takmičarkom Jovanom Milekić smo pričali o zdravoj ishrani, a posavetovala vas je i kako da napravite ukusnu salatu, koja je idealna za ove letnje dane.
Ukoliko planirate godišnji odmor, a brine vas ko će vam zalivati cveće tokom vašeg odsustva, za vas smo spremili jedan jako koristan savet, a to je kako da napravite sistem za samozalivanje saksijskog cveća.
Interesantni recepti kao što su Pašteta od tunjevine i Škampi u susamu sa dva sosa, laki su za pripremu, a vaši ukućani će sigurno biti oduševljeni.
Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.
Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa i pokriva najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.
Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, saveti za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.
Happytv.rs
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter