Izvor:
10.08.2017 u 22:04
0

POKRENUTA ISTRAGA: Autistilčnom dečaku zabranjen ulazak u avion!

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije pokrenuo je, saznaje izvor, vanredni ispekcijski nadzor u slučaju autističnog deteta Vida (11) istoričara Čedomira Antića, kojem je zabranjeno da uđe u avion za Tivat.

Autističnog sina Čedomira Antića zbog plača nisu pustili u avion.

Ostaje pitanje da li je ''Air Serbia'' kriva što nije dala autističnom detetu da se ukrca u avion.

U direkciji je rečeno da će izveštaj kada bude gotov biti prezentovan javnosti.

Sinu istoričara Čedomora Antića na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu u nedelju, 6. avgusta, nije bilo dozvoljeno da se ukrca u avion na letu do Tivta da ne bi, kako je objašnjeno u kompaniji "Air Serbia" uznemirio ostale putnike.

Otac mališana kaže da je odlučio da pravdu potraži na sudu.

Ovaj incident su juče kao apsolutno diskriminatorski osudili predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović i Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, kao i mediji i javnost.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter