Izvor:
13.08.2017 u 18:17
0

SVI SU JE TRAŽILI: Srpska devojčica nestala u Grčkoj!

Devojčica, Milica Božić (8) iz Zaječara nestala je juče u Nei Poriju, u Grčkoj. Srećom, nakon nekoliko sati potrage ona je pronađena živa i zdrava…

Na Fejsbuk stranici Grčka info osvanuo je post u kojem se svi ljudi dobre volje mole da izađu na ulice i pomognu da se devojčica pronađe.

Upućen je apel svima koji se nalaze u Nei Poriju da, ukoliko vide Milicu, odmah obaveste njenu majku Biljanu. U obaveštenju je bilo naglašeno gde je devojčica poslednji put viđena i šta je od odeće imala na sebi.

Roditelji su, kako prenosi izvor, odmah kontaktirali policiju i prijavili nestanak devojčice. Međutim, nakon par sati osmogodišnjakinja je pronađena.

Milica je pronađena tri kilometara od mesta na kojem je poslednji put viđena, a prema rečima majke devojčica se 'zaigrala i izgubila'.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter