parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ER SRBIJA ZATVARA POSLOVNICE: Menja se u skladu sa tehnološkim promenama!

 

Er Srbija je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja, rečeno je danas Tanjugu u nacionalnoj avio-kompaniji.

Ova odluka je, kako kažu, došla kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u tim poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promenile.

"Naši gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, Kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primećuje i kod većine drugih svetskih avio-kompanija. Er Srbija mora da se menja u skladu sa tehnološkim promenama i promenama uslova na tržištu", naveli su iz kompanije.

Pored toga, kako dodaju, dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, Er Srbija je morala da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak, koji nije bio racionalan.

"Da bismo mogli da izađemo u susret potrebama i očekivanjima naših gostiju, unapredili smo našu veb stranicu ove godine i nastavili smo da blisko sarađujemo sa turističkim agencijama da bi karte što lakše mogle da se rezervišu i kupe".

Glavne poslovnice u Beogradu, koje posećuje značajan broj klijenata i koje predstavljaju ne samo mesto prodaje karata već i servisni centar, nastavljaju sa redovnim radom, poručili su iz Er Srbije. 

 

alo.rs

Foto/arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Letnji kamp - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live