Izvor:
16.08.2017 u 15:31
0

U emisiji „POSLE RUČKA“ pitamo: Kako, danas, kada brzo živimo, vaspitavamo našu decu?  

S obzirom da su u centru pažnje i građanski zakoni, zatim uvođenje seksualnog obrazovanja u školama, zabrana roditelju da udari dete, ali i precizno definisani odnosi učitelj-profesor-učenik, razmatramo – kako smo se snašli u vaspitanju i možemo li da se snađemo?

Da li porodica previše očekuje od škole i da li uopšte u toj oblasti treba nešto da očekuje od učitelja i profesora? A da li škola previše očekuje od roditelja? U ovom vremenu koje zahteva brz ritam i i uvodi utaban put ka rastancima i razvodima – gde su nam deca? Koliko ih ostavljamo internetu? Grešimo li negde i čemu još treba da težimo?

Gosti Gordana Plemić, udruženje „Roditelj“, Neša Galija, pevač i kompozitor, otac troje dece, Vlajko Pantović, psiholog, Nataša Ćirić, učiteljica OŠ „Kralj Aleksandar Prvi“, majka troje dece, Smiljka Ninić, advokat.

Gledajte emisiju "POSLE RUČKA", od 16.05.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter