Izvor:
20.08.2017 u 02:01
0

PRIČA IZ NOĆNOG AUTOBUSA 56: Toliko joj je pozlilo da se gotovo onesvestila! Onda joj je ona pritekla u pomoć!

Ovo je priča o jednom običnom autobusu, običnim ljudima i jednom sasvim neobičnom gestu.

Pre neku noć u 56-ici je bila gužva kao da se ceo Beograd sjatio u nju. Ženi je toliko pozlilo da se gotovo onesvestila. Na svu sreću, jedna devojka joj je ustupila mesto.

Žena je sela preko puta mene. Bilo joj je vidno loše. Kao da je bila u polu snu. Imao sam utisak da nije ni svesna gde se nalazi.

Da bi joj bilo lakše, druga devojka joj je dala flašicu vode i lepezu. Mladić koji je stajao pored nje joj je pričao da se ne brine.

– Samo gledajte u nebo. Mislite na nešto lepo i bićete dobro, pričao joj je mladić.

Svima njima je te noći bilo stalo da joj bude bolje.

Kada je trebalo da siđe iz autobusa, svima se ponaosob zahvalila na pomoći. A onda je, na iznenađenje svih, skinula narukvicu i poklinila je devojci koja joj je ustupila mesto.

izvor/kurir.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter