Izvor:
20.08.2017 u 13:15
0

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na glavnim graničnim prelazima višesatna zadržavanja

Na glavnim graničnim prelazima i jutros su višesatna zadržavanja, a zbog preusmeravanja saobraćaja na Šidu se čeka oko dva sata, na Kelebiji sat vremena.

I na ostalim ostalim graničnim prelazima i naplatnim rampama su duža zadržavanja, a mogu se očekivati i višesatna zadržavanja upozorava jutros AMS S.

I pored velikog napora granične policije, uz asistenciju saobraćajne policije da rasterete pojedine granične prelaze preusmeravanjem saobraćaja na manje opterećene, konstantno jak priliv vozila, kao i povremeni talasi većeg broja vozila na pojedinim graničnim prelazima i

naplatnim rampama uslovljavaju duža i višesetna zadržavanja na koje vozači moraju biti spremni.

Sa Hrvatskom treba koristiti manje prelaze Sot, Ljuba, Neštin ili Bačka Palanka, na kojima su zadržavanja znatno kraća.

Na GP Šid vreme zadržavanja se brzo menja, pa se i na ovom GP zbog preusmeravnja vozila u cilju rasterećenja Batrovci, stvaraju duža zadržavanja, a trenutno se čeka oko dva sata.

Za Mađarsku se savetuje korišćenje GP Bački Breg, jer se na prelazu Kelebija trenutno čeka do sat vremena.

Dok su prelazi Bajmok, Ðala, Bački Vinogradi i Horgoš II otvoreni od od 7-19č. Saobraćaj je pojačan i na prelazima Gostun i Gradina a zadržavanja su do 30 minuta.

Špic letnje turističke sezone, veleiki broj stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju, smena turista i drugi dan vikenda u kome se nalazimao su osnovni razlozi dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Tanjug
foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter