Izvor:
14.09.2017 u 17:19
0

U EMISIJI „ŽENSKI SAVETI“: Naučite da pletete BEZ IGALA! Saznajte kako da napravite pitu sa pudingom od vanile!

I ove subote 16. 09. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

U ovoj epizodi pravimo predivnu pitu sa pudingom od vanile i prelivom od šumskog voća. Zaboravićete sve tradicionalne recepte za pravljenje slatkih pita i nadamo se da će vam ova postati omiljena.

Saznajte kako se prave 3D slike, koje poređane jedna pored druge izgledaju kao interesantan triptih za zid dečije sobe. Ovog puta na slikama su bile siluete balerina u različitim baletskim pozama.

Ako ste ljubitelj tradicionalne kuhinje, evo recepta za paprike punjene sirom i zapečene u rerni. Recept je veoma jednostavan, a ukus nezaboravan. Pletenje se vraća na velika vrata. Pokazaćemo vam svetski hit- pletenje bez igala, kako da samo uz pomoć ruku ispletete bogat jesenji šal.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa i pokriva najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, saveti za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter