parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Oluja protutnjala Srbijom: U Beogradu povređeno dete! (VIDEO)

Jak olujni vetar praćen kišom za samo desetak minuta zahvatio je Šabac, Novi Sad, Rumu i Sremsku Mitrovicu. Nevreme sa kišom pogodilo je i Beograd.

Tokom nevremena u Beogradu povređeno je nekoliko ljudi, ali bez težih posledica, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Lekarske ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu.

U Borči je povređen dečak od pet godina kome je pala grana na glavu. Prevezen je u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno. 

Lekari Hitne pomoći primili su i poziv zbog povrede glave koju je drugi stanovnik Borče zadobio kada ga je usled jakog vetra udario prozor. 

U Ulici trešnjin cvet u Novom Beogradu jedna osoba je povređena kada joj je kapija pala na leđa, a u Zemunu je lekarska pomoć bila potrebna stanovniku na koga je pala grana. 

Saobraćaj se na beogradskom aerodromu, posle kratkotrajnog nevremena, normalno odvija, a jedan let je preusmeren i avion je sleteo na aerodrom u Sofiji. 

"Kašnjenja od najviše 40 minuta zabeležena su tokom naleta olujnog vetra i nisu uzrokovala ozbiljnije poremećaje u odvijanju vazdušnog saobraćaja. Avion kompanije Transavia iz Amsterdama preusmeren je i sleteo je na aerodrom u Sofiji", rečeno je Tanjugu na aerodromu "Nikola Tesla". 

Zbog loših vremenskih prilika neki avioni čekali su dozvolu da slete, saopšteno je ranije. 

“Oblačnost koja na području Bačke, Srema, severnog Banata i zapadne Srbije uslovljava kišu, pljuskove sa grmljavinom i jak, lokalno olujni vetar, u naredna dva sata sporo će se premeštati na severoistok”, upozorava RHMZ. 

Jak olujni vetar koji je zahvatio region Šapca oko 13.30 naneo je štete poljoprivrednim usevima i stambenim objektima, a četvorospratna zgrada u neposrednoj okolini autobuske stanice u centru grada je u jednom minutu ostala bez krova.

 

b92.net
Foto: twitter/dragondreamer

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost