Izvor:
19.09.2017 u 12:30
0

AMSS: Putevi prohodni, saobraćaj slabijeg intenziteta

Još uvek povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi doprinose dobroj prohodnosti puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Slabiji intenzitet saobraćaja i manji broj vozila prisutan je na autoputevima zbog čega se i za naplatu putarine ne čeka duže od par minuta.

Slično je i na putevima prvog i drugog reda reda, na kojima ne vanrednih zastoja i prekida, ali je na velikom broju deonica izmenjen saobraćaj zbog radova.

Na pojedinim se vozi samo usporeno, negde semafor reguliše naizmenično propuštanje vozila, a na nekim je saobraćaj obustavljen, zbog čega se koriste obilazni putevi.

Na svim ovim deonicama je potrebno obratiti pažnju na bezbednost putara, a vožnju prilagoditi uputstvima privremene saobraćajne signalizacije.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Jedino su zadržavanja za teretna motorna vozila na prelazu "Batrovci" na izlazu iz Srbije oko 60 minuta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter