Izvor:
20.09.2017 u 12:39
0

DANAS OBLAČNO, MESTIMIČNO SA KIŠOM: Temperatura do 23 stepena!

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo pre podne na istoku i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima.

Veća količina padavina očekuje se u južnom Banatu i Pomoravlju. Vetar slab i umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini povremeno jak, dok će na jugu Srbije duvati slab i umeren jugozapadni vetar, na planinama povremeno jak, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura od 10 C do 15 stepeni, najviša dnevna od 14 C na zapadu, do 23 stepena na istoku zemlje.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i hladno, povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 13 C, najviša dnevna oko 16 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u četvrtak i petak oblačno sa kišom, hladno i vetrovito. U petak krajem dana prestanak padavina. Narednih dana toplije.

U subotu postepeno razvedravanje, osim na severoistoku gde će se veći deo dana zadržati oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom. Zatim promenljivo, mestimično sa kišom.

Izvor: tanjug.rs
Foto: lordashbury.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter