Izvor:
03.10.2017 u 19:00
0

ADVOKAT UBIJENE PEVAČICE: Porodica se vrlo teško razotkriva, majka neće optužiti svoje dete, oni su privilegovani svedoci!

U jutarnjem programu Happy televizije gostovao je advokat porodice Krsmanović Predrag Savić koji je pričao o slučaju ubijene pevačice i kako teče sam tok istrage.

Obzirom da je u juče gostovao advokat Zorana Marjanovića koji je negirao sve što se pisalo u novinama i pobijao svaku tvrdnju, oglasila se i druga strana o celom slučaju. Advokat Predrag Savić je rekao kako on trenutno ne može da daje nikakve detaljnije informacije u vezi slučaja jer i sam nema to pravo od porodice, ali je dao svoje mišljenje na osnovu nekih dosadašnjih informacija preko novinara i policijskih dokaza u toku istrage.

Ja nisam imao još uvid u spise jel s pravne strane imaću ih jednog momenta kada Teodora da iskaz kao svedok oštećenih. Ona po zakonu mora biti saslušana kao predstavnik oštećenih– rekao je Savić

Savić je istakao da još ne zna tačno kojim je predmetom Jelena ubijena i da bi u celom slučaju moralo da se radi zajedno u saradnji sa patologom a ne da se daju neke informacije koje nisu potvđene.

Ovde je vrlo značajno pošto je nađen leš da se radi zajedno u saradnji sa patologom.Što se tiče tužilaštva oni to beskrajno trapavo rade svoj posao stavljaju na spisak svedoka njenu majku, a žena je umrla. Jedan od najpoznatijih je radio obdukciju Prof Savić nije u pitanju amater, odakle odjednom ovakva komisija dok se on još nije oglasio – objasnio je advokat

Zoran je u trenutku kada se saznalo za ubistvo bio sav krvav, to je tada bilo jako čudno, pa su bile priče da je iz revolta kada je saznao da je mrtva povređivao sebe. Kao porodica Mrjanovići se jako drže, pa su i novinski natpisi bili da ih štiti estrada i dosta se spekulisalo o tome jer je dosta njih dolazilo kod Zorice na lečenje. Navodila su se razna imena od pevača do voditelja.

Porodica se vrlo teško razotkriva, postoje tu razni mehanizmi, ja nikada nisam čuo da je majka svoje dete optužila, jer su oni iz grupe privilegovanih svedoka i sada je takva situacija specifična. Što se tiče novih dokaza da li su nađeni ili ne ja ne znam i ne mogu da spekulišem o tome. Što se tiče blata na pantalonama, može da bude vrlo jedan jasan dokaz ali nemamo potvrdu da postoji dok ne vidim u spisima, samo znam da je rađeno veštačenje za taj podatak al nemam čvrste dokaze i treba videti spise – rekao je Savić

Advokat je istakao da će Teodora kao svedok biti saslušana 16. oktobra, kada i Vladimir i Miloš. I nije želeo da se izjašnjava povodom raznih svedoka koji se u poslednje vreme pojavljuju po štampi.

Povodom svedoka na naspipu ne mogu da se izjašnjavam meni se mnogo ljudi javlja i dosta njih je pokušalo da podmetne lažne razne tragove. Ako kažem išta odmah sam kompromitovao celu svoju priču jer svedoka ima dosta, novinari imaju svoje, uključeni su u sve ja ne želim išta da pričam. Trebalo je sve mnogo efikasnije raditi ali su svi celu priču o Zoranu Marjanoviću i ubistvu doveli da postane jedna vrsta rijalitija –

Savić je rekao da na osnovu dosadašnjih dokaza i Šipkinih ispitivanja može se reći da je ceo slučaj jako dobro organizovan i isplaniran. Obdukcijski nalaz je najbitnija stavka u celoj priči i dok ne bude imao uvida u sve to neće ništa u javnosti komentarisati. Niko ne bi trebao pa ni advokat odbrane.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter