Izvor:
05.10.2017 u 20:59
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ ZA HAPPY TELEVIZIJU: Moramo više da radimo na železnicama, to je budućnost svuda u svetu! (VIDEO)

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva saobraćaja i energetike Zorana Mihajlović, gostovala je danas u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

Ona je govorila o važnosti otvaranja autoputa od Pirota do Dimitrovgrada, kao i o tome da treba više da se radi na železnicama, jer su one budućnost svuda u svetu.

Važno je da smo otvorili 30 kilometara autoputa od Pirota do Dimitrovgrada. Otvaranjem Koridora 10, vraća nam se 15 miliona vozila. On je projektovan tako da može da posluži kao pista za sletanje aviona. Moramo mnogo više da radimo kada je u pitanju železnica. Radimo prugu Beograd – Bar, sa srpske strane ćemo je potpuno obnoviti i moći ćemo da idemo do 100 kilometara na sat. Nadam se da ćemo za dve godine ići prugom Beograd – Niš 120 kilometara na sat, a prugom Beograd – Budimpešta ići ćemo 200 kilometara na sat. Možemo da se pohvalimo da smo ozbiljno krenuli da se bavimo železnicom. Železnički saobraćaj je budućnost svuda u svetu – rekla je ministarka.

Ona je dodala da treba vršiti pritisak na izvođače radova i javno reći kada neko na vreme ne obavlja svoj posao.

Potpredsednica Vlade i ministarka je otkrila da ove godine nije stigla da spremi zimnicu, ali je od prijatelja naručila ajvar, koji obožava da jede.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter