Izvor:
10.10.2017 u 13:31
0

SRBIJA SVE MOĆNIJA: Kupujemo od Belorusije odbrambeni sistem S-300 i još sedam migova!

Srbija u novembru kupuje od Belorusije moćni odbrambeni raketni sistem S-300 i sedam MiG-ova, piše današnji Srpski telegraf.

Predsednik države Aleksanda Vučić će se 1. novembra sastati sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom. Glavna tema biće nabavka sistema S-300. Pored toga, Srbija će od Belorusije kupiti još sedam aviona MiG-29, navodi za taj list izvor iz vlasti.

Napominje se da priča o vojnoj saradnji sa Minskom nije od juče i da su Vučić i Lukašenko još krajem januara razgovarali o mogućnostima da Srbija nabavi jedan raketni sistem S-300, i to po najpovoljnijim mogućim uslovima, prenosi Srpski telegraf.

Sagovornik lista kaže da je "ponuda koja je na stolu i koja će biti ozvaničena u novembru, mnogo povoljnija od ponude koju smo imali od Moskve".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter