Izvor:
15.10.2017 u 20:27
0

ISTORIJSKI REKORD: Air Serbia dočekala 10-milionitog putnika!

Air Serbia, posle manje od četiri godine, jutros je proslavila istorijski trenutak i poželela dobrodošlicu svom desetomilionitom putniku.

Branislav Kuzmanović, arhitekta iz Subotice, iznenadio se kada je čuo ovu lepu vest, dok se na Aerodromu "Nikola Tesla" prijavljivao za let JU212 Air Serbie od Beograda do Tirane.

Predstavnici Air Serbie čestitali su gospodinu Kuzmanoviću i uručili vaučere za povratne besplatne karte koje će moći da iskoristi za putovanje na bilo koju destinaciju koja je u ponudi Air Serbie, navodi se u saopštenju kompanije.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbie, izjavio je da prevoženje 10 miliona putnika za manje od četiri godine značajan rezultat za mladu avio-kompaniju veličine Air Serbie.

– To znači da smo, u proseku, svakodnevno prevozili skoro 7.000 ljudi iz Beograda i ka njemu, što je istovremeno izuzetno veliki doprinos srpskoj privredi. Cenimo poverenje i lojalnost koju su nam ukazali naši putnici i nastavićemo da im pružamo mogućnost izbora i još više pogodnosti – rekao je Kondić.

Kuzmanović je rekao da često leti Air Serbiom i da, iskreno, nije očekivao ovakvo iznenađenje.

– Ne mogu da verujem da sam ja desetmilioniti putnik Air Serbie – rekao je Kuzmanović.

Nacionalna avio-kompanija Srbije proslaviće svoju četvrtu godišnjicu 26. oktobra 2017. i trenutno nudi letove za više od 40 destinacija u Evropi, na Mediteranu, Bliskom Istoku i u Severnoj Americi.

Flota ove avio-kompanije sastoji se od jedne širokotrupne, 14 uskotrupnih i šest turboelisnih letelica.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter