Izvor:
16.10.2017 u 15:44
0

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ KRSMANOVIĆ I DALJE TRESE SRBIJU: Počelo saslušanje svedoka, prva svedočila Jelenina sestra!

BEOGRAD – Saslušanje svedoka u istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović počelo je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas tačno u 9.30 sati.

10.15 – Jelenina sestra Teodora saslušana je prva i napustila tužilaštvo nešto posle 10 časova, a kako bi ispoštovala proceduru, nije želela da daje izjave za medije.

Kako saznajemo, Zoran Marjanović nije prisustvovao saslušanju.

09.15 – U Tužilaštvo su prvi stigli advokat Zorana Marjanovića, Veljko Delibašić, i Jelenina sestra Teodora, u pratnji majke i Nenada Šipke iz novosadskog Centra za forenziku i forenzička istraživanja.

Zoran Marjanović, osumnjičeni za umešanost za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), i dalje je u pritvoru.

Saslušanje osam svedoka

Iako su materijalni dokazi ključni, izjave svedoka ipak bi mogle doprineti u rasvetljavanju pojedinih odnosa u Jeleninom životu, ali i odgonetnuti šta se dešavalo poslednjih sati života pevačice. U krivičnoj prijavi koju je policija podnela protiv Zorana Marjanovića navedeno je samo osam svedoka, ali se očekuje da će tužilaštvo saslušati više osoba. Pretpostavka je da će i odbrana Zorana Marjanovića, ali i pravni tim Jeleninih rođaka, predložiti svoje svedoke.

U tužilaštvu je počelo saslušanje svedoka, a prva je Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pevačice Jelene. Posle nje izjave bi trebalo da daju Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića. Neizvesno je, međutim, da li će Marjanovići to i uraditi, jer je njihovo pravo kao privilegovanih svedoka da ne daju izjave pred tužiocem.

Tužilaštvo planira da sasluša još dva člana porodice Marjanović, Zoranovu majku Zoricu i snahu Milicu, koja se nedavno udala za njegovog brata Miloša. Izjave bi još trebalo da daju kuma porodice Marjanović, Jelenina drugarica i šminkerka, kao i vaspitačica male Jane, koja je videla Jelenu 1. aprila kada je ćerku uzela iz vrtića.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter