Izvor:
24.11.2017 u 18:31
0

AMSS: Nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a na graničnim prelazima do 20 minuta!

Vremenske prilike danas su povoljne za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozačima će biti potrebno više strpljenja za volanom sa naglaskom na usporenu vožnju koja je u satima pojačanog saobraćaja karakteristična. Prema informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na rganičnom prelazu "Horgoš" oko četiri sata, a na prelazu "Batrovci" oko jednog sata. Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter