Izvor:
28.11.2017 u 14:47
0

AMSS: Vozači oprez zbog snega i kiše!

Auto-moto savez Srbije je upozorio vozače da ih očekuju padavine u vidu snega, pretežno u južnim i istočnim krajevima, dok se na putevima u ostalim delovima naše zemlje može očekivati kiša. Problem u vožnji predstavljaju vlažan kolovoz i niže temperature koje su često uzrok gubljenja kontrole nad vozilom, izletanja sa puta ili lančanih udesa, ukoliko vozilo nije na bezbednoj udaljenosti od vozila ispred, navodi se u saopštenju.

Vozači se pozivaju da blagovremeno uključe pokazivače pravaca, kao i da izbegavaju nagle promene i nagla zaustavljanja vozila. Posebnu opreznost, a pogotovu kada je vidljivost smanjena, zahtevaju i deonice na kojima je izmenjen režim saobraćaja usled radova.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter