Izvor:
29.11.2017 u 21:37
0

Florens Artman tvrdi: „I Milošević je uzimao nedozvoljenu supstancu“!

Bivša portparolka Tužilaštva Haškog tribunala Florans Artman izjavila je danas, nakon što je Slobodan Praljak popio otrov u sudnici prilikom čitanja presude, da je to već drugi put da "nedopuštena sredstva uđu u Tribunal".

"Prvi put je to bilo u slučaju Slobodana Miloševića i tada to nismo videli, a on je uzimao protivlek koji je poništavao delovanje leka za visok pritisak i evo sada se to desilo ponovo", rekla je Artman.

"Šokantno je da se ovo desilo i ne znam kako obezbeđenje to nije sprečilo, a znali su da skoče na mene", dodala je Artmanova.

Podsetimo, hrvatski osuđenik za ratne zločine pred Haškim sudom Slobodan Praljak umro je danas u bolnici u Hagu pošto je tokom izricanja presude pred Tribunalom popio otrov usred sudnice, javili su hrvatski mediji.

kurir.rs
Foto: Radio Slobodna Evropa/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter