Izvor:
30.11.2017 u 04:33
0

ZAVEJANA BABUŠNICA: Gorska služba ima pune ruke posla!

Žena je srčani bolesnik i potrebna joj je hospitalizacija u što kraćem vremenskom roku.

Gorska služba trenutno evakuiše ženu staru 67 godina iz sela Radošinj koje se nalazi na oko 20 kilometara od Babušnice. Prema informacijama službe, deo puta do sela Radošinj nije prohodan zbog snega koji je padao prethodnih dana.

Gorska služba spasavanja Srbije, primila je poziv oko 13.30 da izađe na teren. U toku je evakuacija žene koja je srčani bolesnik i potrebna joj je hospitalizacija u što kraćem vremenskom roku, saznaje RTS.

Petočlani tim Gorske službe spasavanja Srbije, stanice Niš, zajedno sa dvojicom kolegama iz SRHC (Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu), u najkraćem roku se odazvao na poziv i krenuo u 14.30 na intervenciju, koja je u toku, navodi se u saopštenju.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter