Izvor:
04.12.2017 u 20:47
0

NEVREME: Sneg u tri opštine napravio haos!

Zbog snega koji je napadao na pojedinim mestima i do 60 santimetra u opštinama Prijepolje, Priboj i Nova Varoš bez stuje je ostalo 2.260 potrošača.

Načelnik Sektora za vanredne situacije Goran Posrkača za Glas zapadne Srbije rekao je da su ekipe Elektrodistribucije od jutros na terenu i da pokušavaju da otklone kvarove.

U opštini Prijepolje ne radi 29 trafostanica koje snabdevajhu strujom 740 domaćinstava i to uglavnom na potezu Stranjani i Brodarevo.

– U Priboju je 1.520 potrošača ostalo bez struje, koji se napajaju sa 46 stanica, uglavnom su to MZ na većoj nadmorskoj visini, Kalafati, Mažići i Vučje, rekao je Posrkača.

Dodaje, međutim, da osim kvarova na dalekovodima, tešku situaciju u snabdevanju strujom dodatno otežava veliki broj prekida na niskonaponskoj mreži što je situacija u Novoj Varoši.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/RadioLunaUzice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter