Izvor:
07.12.2017 u 14:01
0

AMSS:  Mraz i sumaglica, vozači oprez poledica na vlažnim putevima!

Hladno, ali vedro jutro sa mrazem i mestimičnom maglom i sumaglicom, pre svega na putevima u planinskim predelima i po kotlinama i dolinama, mogu biti uzrok stvaranja jake poledice na vlažnim ili mokrim deonicama na putevima u Srbiji, saopštio je AMSS. Iz tog razloga se savetuje više opreza za volanom.

S obzirom na to da meteorolozi ne najavljuju padavine, kao i da se tokom dana očekuje i blagi porast dnevnih temparatura, vozači ne bi trebalo da imaju posebih poteškoća u saobraćaju. Opreznija vožnja je na deonicama na kojima se radovi i dalje izvode, ali i na putevima na kojima česti odroni ugrozavaju bezbednu vožnju.

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana, u periodu od 8 do 17 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja na deonici Sopot-Tresije, na izlasku iz Sopota , zbog radova na presvlačenju kolovoza. Za vreme trajanja obustave, alternativni putni pravac će biti preko Stojnika i Dučine.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta. Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter