Izvor:
12.12.2017 u 21:16
0

NIJE DOLETEO U BEOGRAD: Avion iz Amsterdama spustila munja!

Avion holadske kompanije Transavia na letu Amsterdam – Beograd danas je desetak minuta po uzletanju pogodila munja, pa je posada dobila nalog da se vrati na amsterdamski aerodrom Šipol, radi neophodnih provera bezbednosti.

Munja je pogodila letelicu bočno, s leve strane, uz jak bljesak, javlja Tanjugov izveštač, koji se tim avionom vraćao sa profesionalnog zadatka u Hagu.

Ovaj "udarac" među oblacima usledilo je nakon što je let prethodno kasnio tri sata i konačno poleteo u 11.20.

Kapetanovo obaveštenje o povratku nije izazvalo preterano uznemirenje kod putnika, pošto su čuli da neće morati da preduzimaju ništa, osim da ostanu vezani na svojim sedištima. Avion je bezbedno sleteo nazad na aerodrom Šipol i čeka nephodne tehničke provere, nakon čega će putnici znati da li će i kako moći da nastave put.

Amsterdamski aerodrom je od nedelje ujutru u kolapsu, kada ga je zahvatila snežna mećava koja je potrajala do ponedeljka kasno u noć. Zbog toga je više hiljada letova iz celog sveta otkazano ili odloženo.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/PINKM.ME

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter