Izvor:
13.12.2017 u 23:37
0

BESPLATAN PREVOZ: Da li će i u 2018. penzioneri i stariji od 65 godina imati i dalje ovu beneficiju!

Ova pogodnost prvi put je uvedena 2010. godine.

Beogradski odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i odbornička grupa ove stranke u Skupštini grada Bograda zatražili su od Gradskog veća i gradonačelnika prestonice da hitno donesu odluku kojom će besplatan prevoz za penzionere i sve sugrađane starije od 65 godina biti produžen i u sledećoj, 2018. godini – saopštio je Gradski odbor PUPS-a za Beograd.

Pogodnost potpuno besplatnog prevoza u tarifni sistem gradskog prevoza Beograda prvi put je uvedena 2010. godine, upravo na inicijativu PUPS-a.

PUPS ističe i da je, baš upozorenje iz ove stanke, uz nesumnjivo lično angažovanje i autoritet tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, u januaru 2015, presudilo da gradska vlast ne primeni predlog odluke Radne grupe pri Direkciji za javni prevoz Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda koja je predložila da se u novom tarifnom sistemu uvede mesečno plaćanje prevoza sa građane starije do 65 godina.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter