Izvor:
17.12.2017 u 20:12
0

DAČIĆ: Treba otvoriti vrata mladima, da svi zajedno radimo na stvaranju boljeg društva!

Predsednik Socijalističke partije (SPS) Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da svaka partija meri svoju sadašnjost i budućnost po broju mladih članova koji ne treba da budu, kako je rekao, meta međustranačkog nadmudrivanja već centar političkog odlučivanja.

Dačić je na Izbornoj konferenciji mladih socijalista istakao da SPS ima jedan od najorganizovanijih partijskih podmladaka u Srbiji sa odborima u 164 opštine i grada.

''''Politička karijera omladinaca se ne završava kada napune 30 godina, veliki broj njih već sada vodi naše opštinske i gradske organizacije širom Srbije'''', rekao je predsednik SPS-a.

On je zahvalio dosadašnjem predsedniku omladine SPS-a, Ðorđu Ðokoviću, na svemu što je uradio za stranku dodajući da je ponosan na to koliko se mladih učlanilo u SPS posle 2000. godine zbog, kako je rekao, ''''sadašnje politike partije i budućnosti stranke i Srbije''''.

''''Treba otvoriti vrata mladima, oni nisu tu samo da lepe plakate u izbornoj kampanji ili da vode ulične promocije, već da svi zajedno radimo na stvaranju boljeg društva i novog sistema vrednosti. Zato sam došao da ih danas podržim'''', naveo je Dačić pre početka konferencije na kojoj se bira novo rukovodstvo mladih socijalista.

Izvor: Tanjug
Foto: sps.org.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter