Izvor:
30.04.2016 u 22:38
0

BEZ SUNCA ZA VASKRS: Evo kakvo nas vreme čeka za PRAZNIKE!

U Srbiji će naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom ujutro i pre podne zahvatiti jugozapadne, a do kraja dana proširiće se na ostale krajeve.

Jutarnja temperatura biće od 5 do 10, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, na severu i istoku tokom većeg dela dana zadržaće se suvo vreme.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području posle podne i uveče povremeno jak, jugoistočni vetar.

U Beogradu će pre podne biti suvo uz postepeno povećavanje oblačnosti. Posle podne i uveče povremeno sa kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, posle podne povremeno jak, jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće oko 10, najviša dnevna oko 20 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 8. maja, od ponedeljka do srede biće oblačno s kišom i svežije. Ukupna količina padavina biće od 30 do 50 l/m2, na jugu lokalno i više.

U ponedeljak vetar u košavskom području i planinskim predelima povremeno jak sa udarima olujne jačine, u utorak u slabljenju i skretanju na severozapadni. U četvrtak se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje, a do kraja perioda pretežno sunčano i toplije.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter