Izvor:
20.12.2017 u 15:01
0

AMSS: Kilometarske kolone na prelazu Gradina, kamioni čekaju po 7 sati!

Na teretnim terminalima na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, na izlazu iz Srbije čeka se oko sedam sati, a oko dva sata na Horgošu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Na Batrovcima, na izlazu iz Srbije, zadržavanja za teretnjake su oko jedan sat. Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

Kolovozi su u nižim predelima mestimično su vlažni, sa uobičajenom jutarnjom gužvom i pojačanim saobraćajem na prilazima većih garadova kada se zbog formiranih kolona saobraćaj odvija nešto usporenije.

Magle nema, ali zbog mraza i nižih temperatura na svim vlažnim deonicama postoji opasnost od poledice.

Za one koji planiraju put u planinske predele zapadne, jugozapadne i istočne krajeve Srbije moraju biti spremni na usporenu vožnjom uz ograničenu brzinu, predviđenu za zimske uslove vožnje i sa mestimično ugaženim snegom kojeg ima i do pet cm, naveo je AMSS.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter