Izvor:
26.12.2017 u 18:24
0

GENERAL I DALJE LOŠE, IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Mladić iz Haga šalje unucima paketiće!

Bivši čelnik Vojske RS sve je slabiji, ali ne odustaje od namere da sinovljevoj deci, kao i dosad, kupi poklone za Novu godinu i Božić

Dok se čeka na zvanični izveštaj tima beogradskih lekara o zdravstvenom stanju haškog osuđenika Ratka Mladića kako bi se omogućilo njegovo puštanje na privremenu slobodu, sin generala Darko Mladić kaže da je njegov otac „dosta slab“ i da se brzo umara.

Ratko Mladić, kako nam je rekao, uprkos tome spremio je novogodišnje poklone koje će iz Haga poslati unucima.

– Izveštaj još nije gotov. Imamo problem jer je sada pauza zbog praznika. I prevod će biti problem, pošto su svi na sudskoj pauzi. Lekari završavaju izveštaj, ali izgleda da ćemo imati problem s prevodilačkom službom Tribunala. Upravo o tome sa advokatima pričamo kako to možemo da premostimo dok se ne završe ovi praznici. Zasad ne možemo da objavljujemo ništa jer tek kada se izveštaj prevede, mi sa njim možemo da idemo u javnost – kaže Darko Mladić.

On podseća da je zdravstveno stanje njegovog oca i dalje kritično.

– Moj otac je dosta slab i ne želi da pokazuje to. Mnogo spava, dosta se zamara. Majka se sad skoro vratila od njega, situacija uopšte nije dobra. Ovo što će lekari da objave, to će moći da izađe u javnost tek kad oni zvanično podnesu izveštaj, takvo je to pravilo. Mi ćemo verovatno napraviti konferenciju za medije čim to bude moglo da se fajlira. Sad u ovom trenutku to nije moguće zbog, kako sam već rekao, pauze – objašnjava Mladić i dodaje da će oca posetiti nakon praznika.

– Ići ću kod oca odmah nakon praznika, posle našeg Božića. On nema nikakve specijalne želje. Inače, ceo život nije mislio o sebi, niti nešto posebno tražio, više je za druge brinuo. On pošalje unucima poklone i u tome uživa – kaže sin Ratka Mladića.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/CNN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter