Izvor:
28.12.2017 u 00:23
0

Vlasnici auto-škola iz više gradova Srbije večeras su završili protest: Sutra idu kod ministra policije na razgovor!

Vlasnici auto-škola iz više gradova Srbije večeras su završili protest pred zgradom Vladom Srbije a u četvrtak 28. decembra primiće njihovu delegaciju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Vlasnici auto škola traže da se ukine obaveza obnavljanja licence za instruktore na svakih pet godina i da ostane na snazi propisana minimalna cena obuke.

Oni su tražili da razgovaraju s predstavnicima Vlade jer im na više dopisa niko nije odgovorio na njihove zahteve da se menjaju propisi po kojima bi početkom naredne godine počelo prvo obnavljanje licence za obuku budućih vozača.

Stefanović će primiti delegaciju vlasnika auto škola sutra u 15 sati a posle sastanka odlučećemo o daljim aktivnostima, preneli su Beti učesnici protesta.

Naveli su i da su ostali predstavnici Vlade kao i nadležna agencije "vrteli u krug" tokom dana i da niko od njih nije želeo da ih primi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter