Izvor:
28.12.2017 u 00:41
0

STANJE NA PUTEVIMA: Saobraćaj bez zastoja, obratiti pažnju na vetar!

Saobraćaj se večeras na svim putnim pravicima prvog i drugog reda u našoj zemlji odvija bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Povoljne vremenske prilike omogućavaju normalno odvijanje saobraćaja, navodi se u saopštenju i jedino se skreće pažnja na jak vetar, koji će u košavskom području, na jugu Banata, kao i u planinskim predelima, biti olujne jačine.

Posebnu pažnju, kako se ističe, treba obratiti prilikom prelaska mostova i nadvožnjaka, jer su tu udari vetra najjači.

AMS napominje da se, sa približavanjem Nove godine, može očekivati veći broj vozila i pojačan saobraćaj, posebno na putevima ka turističkim mestima, a što može usloviti nešto usporeniju vožnju.

Vozačima se zato savetuje više strpljenja i tolerancije za volanom, uz obavezno poštovanje saobraćajnih propisa.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, nisu duža od 30 minuta.

U pretprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa Mađarske i Hrvatske strane.

Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, zato AMS preporučuje da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter