Izvor:
29.12.2017 u 00:16
0

AMSS: Povećan broj vozila u gradovima i na glavnim putevima!

Na ulicama većih gradova i na prioritetnim putnim pravcima prvog i drugog reda, poslednjih dana odlazeće godine je povećan broj vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Posebno su opterećeni autoputevi kao i putevi koji vode ka zimskim turističkim centrima, dodaje se u saopštenju.

Pretežno oblačno vreme je širom Srbije, susnežica pada na području Sjenice, dok magla smanjuje vidljivost na Kopaoniku.

AMSS vozačima savetuje da u vožnji poštuju sve saobraćajne propise, obrate pažnju na ograničenja u brzini i drže veće odstojanje između vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, nisu duža od 30 minuta.

U predprazničnim danima, zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane.

Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, zato AMS preporučuje da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter