Izvor:
12.01.2018 u 13:17
0

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Vozači oprez, očekuje se kiša i klizavi kolovozi!

Vozače će danas zbog kiše pratiti mokri i klizavi kolovozi, koji u mnogome mogu otežati vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prohodnost na autoputevima i državnim putevima I i II reda je dobra, a saobraćaj se odvija bez zastoja.

Na vozače se apeluje da voze sporije i poštuju saobraćajne propise, posebno na Ðerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, kao i na putevima u planinskim predelima gde su mogući odroni.

Snežne padavine u planinskim predelima dodatno mogu da ugroze bezbednu vožnju, a AMS podseća vozače da su van naseljenog mesta u obavezi da pored zimskih pneumatika poseduju i lance za sneg.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter