Izvor:
12.01.2018 u 17:50
0

PRAVO NA REFUNDACIJU PDV NA OPREMU I HRANU ZA BEBE DO 1. JULA: Sledeći rok za podnošenje zahteva od 1. februara!

Pravo na refundaciju Poreza na dodatu vrednost na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, piše u saopštenju.

Informacije o refundaciji PDV za opremu i hranu za bebe, kao i obrazac zahteva nalaze se na sajtu Poreske uprave Republike Srbije.

Sledeći rok za podnošenje zahteva je od 1. do 15. februara 2018. godine.

Da bi ostvario ovo pravo, roditelj ili staratelj bebe dužan je da skuplja fiskalne račune koji se odnose na hranu i opremu za bebu.

Zahtev sa fiskalnim računima podnosi se nadležnoj organizacionoj jedinici Poreske uprave Srbije, navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir
Foto: bebac.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter