Izvor:
13.01.2018 u 18:23
0

STEFANOVIĆ JE ISTAKAO: Cilj Vlade je da svakom domaćinstvu koje želi da radi omogući svaku vrstu pomoći kroz subvencije!

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je poljoprivredno domaćinstvo Miroljuba Paunića u mestu Nemenikuće u opštini Sopot.

Stefanović je istakao da je cilj Vlade da svakom domaćinstvu koje želi da radi omogući svaku vrstu pomoći kroz subvencije i kvalitetne usluge i time pruži jednaku šansu svim građanima bez obzira na mesto gde žive.

"U mesnoj zajednici Nemenikuće uzgaja se oko hiljadu grla stoke. To su vredni domaćini koji znaju šta hoće i uveliko koriste subvencije Vlade Srbije. Naš posao je da im obezbedimo još bolje uslove za rad i vidimo šta je još potrebno da učinimo za njih da bi oni ostajali ovde, da bi zapošljavali ljude, da bi i ovo naselje napredovalo", rekao je Stefanović.

On je dodao da se ne sme dozvoliti da se iko oseća kao građanin drugog reda, bez obzira na mesto gde živi i pozvao ostale članove Vlade da obiđu mesta u Beogradu i Srbiji, kako bi se kroz direktnu kominikaciju sa građanima upoznali sa problemima na terenu, ali i onim što je dobro urađeno.

"Takav vid komunikacije će omogućiti da se shvati da je briga o ljudima najvažnija stvar koju možete da pružite", naglasio je Stefanović.

Domaćinstvo Paunića uzgaja 33 grla stoke i obrađuje 40 hektara zemlje. Za modernizaciju mehanizacije iskoristili su pogodnosti subvencije koju Vlada Srbije nudi za kupovinu traktora.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter