Izvor:
14.01.2018 u 00:53
0

AMSS: Vozači oprez sneg i magla otežavaju saobraćaj!

Sneg umerenog intenziteta trenutno pada u istočnoj Srbiji, pa je u ovim krajevima formiran manji snežni pokrivač, ali nije bitinije uticao na prohodnost puteva i odvijanje saobraćaja, saopštio je AMS S.

Saobraćaj se odvija usporeno, bez zastoja i prekida. Magla je i dalje prisutna, a smanjuje vidljivost i otežava saobraćaj na području Zlatibora, Kopaonika i Crnog Vrha. Kolovozi su uglavnom mokri pa je zbog nižih temperatura opasnost od poledice veća na koju se upozoravaju vozači.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta, dok su za teretna vozila na „Batrovcima“ zadržavanja na izlazu iz Srbije oko 60 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter