Izvor:
18.01.2018 u 14:00
0

AUTO-MOTO SAVEZ: Danas prestanak padavina i bolji uslovi za vožnju!

Prema prognozi meterologa danas se očekuje prestanak padavina i nešto povoljnije vreme sa kraćim sunčanim intervalima, što pruža i povoljnije uslove za vožnju.

Poseban problem u vožnji predstavljaju vlažan kolovoz i niže temperature koje su često uzrok stvaranja poledice i gubljenja kontrole nad vozilom, kao i izletanja sa puta ili lančanih udesa.

Prema podacima zimske službe vozače na putevima II reda, kao i u planinskim predelima očekuje sneg na kolovozu u raskvašenom stanju i do 5 cm, pa iz AMS S vozačima skreću pažnju da je neophodno da poseduju sva četiri zimska pneumatika, kao i lance u prtljažniku.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter