Izvor:
31.01.2018 u 23:33
0

ZORANA MIHALOVIĆ: Dve lokacije spremne, vlada ne želi da čeka!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da je zakon o jeftinim stanovima, koji će sutra predstaviti na sednici vlade, važan da bi se ubrzali postupci i procesi u izgradanji stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Mihajlović je kazala da vlada ne zeli da čeka više od godinu dana nego da želi da počne sa radovima već u martu ili aprilu budući da postoje dve spremne lokacije.

– Ovaj zakon će imati tačno predstavljenu cenu po metru kvadratnom, tačno određene kriterijume ko može da učestvuje u kupovini stana i odrediće po kojim sve zakonima se tačno radi po ubrzanoj proceduri – navela je Mihajlović.

Ona je dodala da će ovaj zakon pružiti mogućnost da se već u aprilu u Vranju, Beogradu ili Nišu započne sa izgradnjom jeftinih stanova.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Energy Observer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter