Izvor:
01.02.2018 u 19:05
0

MALIŠANIMA NA LEDINAMA: Nova stolarija za vrtić „Balončić“i

Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak obišao je vrtić "Balončići" na Ledinama gde je u planu da se ove godine zameni kompletna stolarija.

Gak je u vrtić došao na poziv roditelja 80 dece koja borave u jedinom vrtiću u ovom delu Beograda, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

– Osim većeg broja mesta u vrtićima, u fokusu ove godine ostaje i obnova vrtića po prioritetima. Ovaj vrtić to svakako jeste, godinama se nije ulagalo u njega i planiramo da ove godine krenemo. Novca ima i u planu je da se započne sa zamenom stolarije – rekao je Gak.

On je tokom razgovora sa roditeljima istakao i da je u planu da se ove godine u sve vrtiće uvedu panik-tasteri kako bi se povećala bezbednost dece, ali i zaštitila imovina predškolskih ustanova koja je noću i vikendima često na meti vandala. To će, kako je objasnio, biti moderni sistemi povezivanja policije i hitnih službi u situacijama kada je to potrebno, sa alarmnim sistemima za neovlašćene ulaske u objekte i dvorišta vrtića.

U 35 vrtića na Novom Beogradu i pet depandansa boravi oko 8.500 dece.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter