Izvor:
02.02.2018 u 01:45
0

U DUHU LJUBAVI: U Novom Sadu otvoren drugi festival!

Drugi "Festival ljubavi" u Novom Sadu otvoren je puštanjem crvenih balona u obliku srca u vazduh i nastupom dečijeg hora "Iskrice i munje", a učešće na ovogodišnjem festivalu uzele su brojne kulturne institucije iz tog grada, uključujući muzeje, galerije i bioskope.

Organizatori tog festivala su "Color media Communications" i "Ninamedia", a vlasnik kompanije "Color pres grup" Robert Čoban je istakao da koncept ovogodišnjeg festivala podseća na prošlogodišnji, ali da su se organizatori potrudili da unaprede čitav festival, pa će se tako brojni događaji odvijati i van Trga slobode u Novom Sadu.

"Imaćemo turističke vodiče koji će goste festivala voditi po gradu i pričati im istorijske priče o ljubavi u Novom Sadu. Biće predstavljene kuće u kojima su boravili zajedno Mileva Marić i Albert Ajnštajn, kao i Milica i Jaša Tomić, a biće prezentovane i mnoge druge novosadske ljubavi o kojima šira javnost ne zna mnogo", kazao je Čoban.

U brojnim muzejima i galerijama biće održane promocije knjiga koje se tiču teme ljubavi, kao i vođenja kroz izložbe u galerijama i muzejima, dok će na centralnom novosadskom trgu svakodnevno biti organizovani koncerti.

"Imamo puno novih aktivacija, na Trgu slobode je postavljen "Zid cveća", a imamo i "Mesto za ljubljenje" i svi koji se budu poljubili ispod te tačke i podelili svoju fotografiju na Instagramu sa zvaničnim haštagom dobiće besplatne bioskopske ulaznice za neku romantičnu komediju", poručio je vlasnik "Color pres grup" istakavši da će u okvirru festivala biti održana i revija kućnih ljubimaca.

Festival će trajati do 17. februara, a organizatori se nadaju da će svaki posetilac festivala pronaći nešto za sebe. Na Trgu slobode svi posetioci će moći da kupe dela domaće radinosti, kao i da probaju domaće gastronomske specijalitete.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter