Izvor:
18.02.2018 u 15:40
0

AMSS: Pažljivo za volanom, prilagodite brzinu zbog mokrih kolovoza!

Saobraćaj je jutros slabijeg intenziteta, dok su tokom dana očekuje veći broj vozila, pa su mogući zastoji i nešto usporenija vožnja na svim frekventnijim pravcima, posebno ka većim gradskim sredinama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema najavama meteorologa kiša i mokar kolovoz pratiće vozače tokom dana, a opasnost u vožnji predstavljaju i sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga, pa se vozači mole da prilagode brzinu.

Na naplatnim stanicama prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja, dok se na graničnim prelazima čeka do 30 minuta, samo su na ulazu i izlazu iz Mađarske moguća i višesatna zadržavanja.

Danas do 18 sati zbog radova na autoputu kroz Beograd u pravcu Dobanovaca između petlji "Tošin bunar" i "Beograd", trebalo bi da budu završeni radovi na zameni havarisane zaštitne ograde za vozila, uredjenju bankine i zelenog pojasa. Za vreme radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna (desna) saobraćajna traka, u deonicama do 1.500 metara.

Od 31. januara izvode se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora, na deonici Beograd – Obrenovac – Šabac (na državnom putu I B reda broj 26). Radovi će trajati do 1. marta. Dok traju radovi saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter