Izvor:
18.02.2018 u 21:05
0

ALEKSANDAR VULIN: Ova vlast ispunjava neipsunjena obećanja prethodnika!

Predsednik PS Aleksandar Vulin razgovarao je sa žiteljima beogradskog naselja Stepa Stepanović i tom prilikom istakao da aktuelna vlast, ne po prvi put, mora da ispunjava neispunjena obećanja onih koji su bili pre nje, a građane pozvao da ne dozvole da tajkuni i ambasadori odlučuju u Beogradu.

– Bez obzira na to ko je pre nas govorio o novim vrtićima i novim školama, mi smo radili, mi smo gradili i nove vrtiće i nove škole i rekonstruisali ambulante i obezbeđivali da ovo naselje, kao i svako drugo naselje u Beogradu živi bolje i da bude dostojno njegovih stanovnika – kaže Vulin.

Prema njegovim rečima, tajkuni, koji bi ponovo da vladaju, nadaju se da će ponovo moži da obećavaju, da njihove firme ovde grade, a oni, naravno, ne ispunjavaju ništa, osim što su postali izuzetno bogati.

– To je jedino obećanje koje su ispunili – kaže Vulin

Uz poziv Beograđanima da na izborima 4. marta pokažu koliko im je stalo do Beograda, Srbije i budućnosti dece, Vulin je poručio i da tajkuni i ambasadori u Srbiji više nikada neće odlučivati.

– Nemojte da odlučuju ni u Beogradu – zaključio je Vulin.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter