Izvor:
28.02.2018 u 13:48
0

HLADNO JUTRO U SRBIJI: Dobro se utoplite i pazite na led ispod snega!

U Srbiji će danas biti oblačno i veoma hladno, ujutro i pre podne mestimično sa slabim snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Od sredine dana doći će do postepenog slabljenja i prestanka padavina, a po podne i uveče do delimicnog razvedravanja, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, promenljiv, od sredine dana zapadni i severozapadni, povremeno umeren. Jutarnja temperatura od minus 13 do minus 8 C, najviša dnevna od minus 8 do minus 3 C.

U Beogradu će danas biti oblačno i veoma hladno, ujutro i pre podne povremeno sa slabim snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Od sredine dana doći će do postepenog prestanka padavina, a po podne i uveče do delimičnog razvedravanja.

Vetar će biti slab promenljiv, od sredine dana zapadni i severozapadni, povremeno umeren. Jutarnja temperatura oko minus 9 C, najviša dnevna oko minus 5 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak ujutro biće izuzetno hladno, u većini mesta sa najnižom temperaturom od minus 20 do minus 14 C. Tokom dana doći će do postepenog naoblačenja sa jugozapada, kasnije po podne i uveče mestimično sa snegom.

Zatim, do kraja perioda umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom.

U petak tokom dana i u subotu ujutro mestimično sa kišom koja će se lediti na tlu. Do nedelje u košavskom području jak jugoistočni vetar. Od petka temperatura u postepenom porastu.

Izvor: Kurir
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter