Izvor:
11.03.2018 u 21:23
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Učestvovaće na 62. zasedanju Komisije UN za status žena u Njujorku, najavilo je danas to koordinaciono telo!

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović učestvovaće od 12. do 14. marta na 62. zasedanju Komisije UN za status žena u Njujorku, najavilo je danas to koordinaciono telo.

Pored učešća u glavnoj diskusiji, ministarskom segmentu, Mihajlović će se sastati sa zamenikom direktorke Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), Janikom Glemarekom.

Na marginama zasedanja, koje se održava od 12. do 23. marta, kako se navodi, razgovaraće sa ministrima zaduženim za rodnu ravnopravnosti iz Evrope i sveta.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/INFOSRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter