Izvor:
25.07.2016 u 23:44
0

POČELO JE NEVREME: Saobraćaj u Srbiji otežan zbog kiše!

Zbog kiše koja je padala i koja još pada u pojedinim krajevima Srbije, saobraćaj se odvija otežano, upozorio je danas Auto-moto savez Srbije i pozvao vozače da vožnju prilagode uslovima na putu.

Snažno nevreme zahvatilo je danas oko 16 časova Čačak, gde je padala jaka kiša praćena grmljavinom. Zbog nevremena su neke ulice pod vodom, a saobraćaj je otežan, javlja RTS. U toku dana nevreme je zahvatilo Ivanjicu i Gornji Milanovac.

Saobraćaj je usporen na putu Ljig-Rudnik u mestu Reljinci i odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila od 17.45, navodi se u saopštenju AMSS. Vozače na tom delu očekuje usporena vožnja za kraćim zastojima, a uskoro se očekuje potpuna normalizacija, naveo je AMS S.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, pojačan je protok vozila na graničnim prelazima, ali trenutno nema dužih zadržavanja od 30 min.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter