Izvor:
21.03.2018 u 03:53
0

DUŠAN KOZAREV: Za Srbe na Kosovu i Metohiji se ništa neće menjati ni u fiksnoj ni u mobilnoj telefoniji!

Za Srbe na Kosovu i Metohiji se ništa neće menjati ni u fiksnoj ni u mobilnoj telefoniji, a svaka tvrdnja Prištine o ukidanju pozivnog broja 381 je laž, kaže zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev.

Kako se navodi u saopštenju, Priština, kao i obično, namerno pogrešnim interpretacijama sporazuma o telekomunikacijama nastoji da stvori zabunu i nespokoj kod srpske populacije u pokrajini.

– Postoji jasno formulisan akcioni plan kojim je definisano šta se i kada dešava u kontekstu telekomunikacija, tako da je svaka tvrdnja o ukidanju pozivnog broja 381 za korisnike na Kosovu i Metohiji najobičnija laž – dodao je on, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Za Srbe na Kosovu i Metohiji se ništa neće menjati ni u fiksnoj ni u mobilnoj telefoniji, a Priština može po principu "što je babi milo to joj se i snilo" da želi šta joj je volja, dodaje se u izjavi Kozareva.

Izvor: Tanjug
Foto: bljesak.info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter