Izvor:
22.03.2018 u 12:29
0

VOZITE PAŽLJIVO! Sneg usporava saobraćaj, oprez zbog magle, poledice i odrona!

Sneg na pojedinim putevima u Srbiji usporava saobraćaj, a oscilacije u temperaturi, pored mokrih kolovoza i poledice, donose i odrone, pre svega na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, saopštio je jutros AMSS.

Poslednjih dana odroni su učestali na Ðerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima zbog čega se vozačima savetuje oprez u vožnji.

Magla i sumaglica smanjuju vidljivost i utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja.

Kako se navodi, i dalje je na snazi zabrana saobraćaja na deonici Kruševac – Ðunis, zbog izlivanja reke Južne Morave na obe kolovozne trake, u mestu Ðunis.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, napominje AMS S.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter