Izvor:
22.03.2018 u 20:36
0

Mihajlović: Koncesija aerodroma važna za dalji razvoj Srbije!

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da je ugovor o koncesiji beogradskog aerodorma velika stvar za dalji razvoj naše zemlje i da je cilj da postanemo transportni koridor i čvorište za ovaj deo Evrope.

Nakon potpisivanja ugovora sa francuskom kompanijom "Vansi erports" u Palati Srbija, Mihajlović je rekla da je ovo veliki dan za Srbiju i Beograd, kao i za sam aerodrom.

Podsetila je da je na tome rađeno u prethodnih nekoliko godina i da i da je šteta što predsednik Aleksandar Vučić nije prisustvovao potpisivanju posto je to bila nejgova vizija i ideja.

"Sve što smo do sada uradili za razvoj infrastrukture vidi se i po ovom ugovoru. Ovo je jedna od najboljihi svetskih kompanija".

Mihajlović je istakla da ugovor o koncesijia znači dalji razvoj aerodroma Nikoa Tesla i dodala da će svake godine biti isplaćivana taksa.

Naglasila je da beogradski aerodrom treba da postane transportno čvorište ne samo u jugoistočnoj Evropi već za celu Evropu.

"Ovo je dodatni vetar u leđa prijateljstva Srbije i Francuske", naglasila je Mihajlović.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter